Wednesday, 13 June 2012

ingin menjadi cantik ?


Assalamualaikum :)


sape tak nak cantik ?
tak de kan ? 
semua orang nak cantik kan ? :)

untuk perempuan - perempuan di luar sane , 
eyh laki pun boleh jugak sebenarnye .

ima nak promote satu product nih .
ima sendiri pun dah cube dah product dia . 
memang menjadi :D


" Beautyalives "


_______________________________________________________________________________________

product yang ima dah cube :)






1 bottle (10 capsules) 
RM35
 

3 bottle (30 capsules)
RM 95


Get ur iDeal weight now! Sangat Mudah!

terlalu banyak feedback yang sis dapat dari pengguna product slimherbs ni.. sis akan cuba pahatkan the latest feedback seberapa banyak yang mungkin.. sis xpaksa anda semua untuk mencuba produk ni. ni hanya rekemen dari sis setelah kami sendiri and rakan2 yang lain mencubanya sendiri. jika anda tidak yakin, jangan paksa diri ye.. xelok membazir duit. if yakin and percaya, try.. tak yakin, no need to try ok.. alhamdulillah.. setakat ni, semua pengguna slimherbs belum ada yang belum pernah berjaya. cuma tempoh masa penurunan berat badan anda bergantung pada jenis lemak yang terkumpul dalam badan masing-masing ye.. if u ni gmuk air or gemuk angin, memang your weight akn cepat reduce. tp if u ni gemuk daging or lemak degil, tempoh masa untuk reduce will take time.. as long as u ikut apa yang sis guide, insyaallah.. sis hanya rekemen setelah sis sendiri melihat bukti2 diri sendiri, keluarga and rakan2 sis.. semua terbukti depan mata sis sendiri.
TIDAK BOLEH UNTUK:
tengah menyusukan baby, tengah pregnant, mempunyai masalah jantung, mempunyai penyakit darah tinggi, asma yang teruk.


*p/s: kalau u all tidak ada pnyakit seperti yang dinyatakan diatas ni, baru boleh ambil slimherbs ni.. if xpasti, check doctor dlu ye..
PERINGATAN PENTING!
Baca cara pengambilan dibawah dengan betul. Pihak kami TIDAK akan bertanggungjawab sekiranya u all mengambil lebih dari dos dan cara yang kami tetapkan. sila ambil seperti yg sis sarankan.. ada keraguan, contact sis ye..


* ambil pil ni 30 minit SEBELUM makan pagi ataupun 30 minit SEBELUM makan tengahhari.

* sehari hanya dibenarkan makan sebiji sahaja.

JANGAN ambil pil ni kalau u xnak makan apa2. 

* selepas 30 minit makan pil ni, walaupun xrasa lapar, u kena jugak makan pape untuk alas perut.

* setiap hari, WAJIB minum air putih LEBIH dari 8 gelas sehari. lagi banyak, lagi bagus. lagi gemuk badan kt, lagi banyak air kosong yang kena minum.

* kalau hari pertama u makan slimherbs ni u xde rasa pape perubahan langsung contohnya tak berpeluh2 ke, xde sejuk anggota badan ke, atau ape2 je..senang cakap, u dah start makan slimherbs tapi, xde beza pon dengan hari yg u xmakan slimherbs, so..u boleh makan 2 biji 1 hari.. 1 biji sebelum sarapan, 1 biji sebelum mkn tghhari.. ok? xfaham, contact sis k..

* bukan selama2nya u kena amek slimherbs ni.. once u dah dapat berat idea yang u nak, u dah boleh stop makan slimherbs ni.. slimherbs ni hanya pemangkin untuk tolong u untuk turunkan berat badan..once da dapat capai target yang u nak, just amalkn cara pemakanan yang sihat dan diet yang seimbang.. just control sendiri.. sampai bile nak badan u bergantung ubat.. kan? sambil2 tu, kalau nak lagi cepat berat badan u turun, disamping makan slimherbs ni, excersise la ye.. xsemestinye kena jogging..buat keje rumah pon da ok..excersise jgk tu.. 


Ima sendiri dah cube makan 1 bottle / 10 kapsul slimherbs nih . 
memang betol dapat kurus . dalam 10 hari , berat ima dari 45kg - 42kg . 
ima punyer berat turun sukit sebab ima mintak turun sikit je :)
sebelum kite beli , dia akan tanye berape berat kite nak turun .
ubat yang dia bagi berdasarkan berat yang kite nak turun :)

mase kite makan tuh , badan kite akan jadi kuat berpeluh , selalu rase nak kencing and selalu dahaga .
so , banyak kan minum air mineral macam dia arahkan .
lagi banyak air kite minum , lagi cepat lemak kite hilang .

ape lagi , sesiape yang selame nih berusaha turunkan berat badan tapi , tak berjaye ,
boleh lah cube product nih .

untuk tau lebih maklumat , sile pegi ke blog / fanpage Beautyalives .
'rujuk diatas semula'


wall-of-testimonials 





salam sis dayen.. alhamdulillah..sy da capai impian yg saya nk selama ni..da 5thn saya mengimpikan utk menjadi kurus, n akhirnya..saya berjaya... alhamdulillah.. sy berterima kasih yg xterhingga pd sis sbb bg sy try slimherbs ni.. sngt2 bgus! sis, ni pic sy yg sy jnjikn ngn sis time mula2 sy start amek this product.. 

picture 1: time ni, mmg sngt2 gemok!xingat da berat berapa.. tp time ni, tuhan je yg tau.. nk cari baju,seluar, semua bnde la, mmg susah nk dpt..kne g tmpat jualan khas tuk yg xxxl mcm sy ni.. selalu kne ejek ngn kwn2..time ni, mmg xde pmpuan sorg pon yg pandang sy..ye la, org gemuk!
 

picture 2: da start mkn slimherbs ni dlm 2 paket..tp xnmpk sngt perbezaan dia.. tp tetap xputus asa..time ni, sy try usha sorg awek yg sy pnh minat dia gile2 tp yg sngt2 bt sy terhina, dia reject sy..siap gelakkan sy lagi.. dia ckp ape tau, malu la kapel ngn org bulat.. klu sis,ape sis rs?
 

picture 3: dear sis, picture 3 ni, da mmpu bt sy rasa puas n kagum ngn diri sndiri.. sy da buktikan yg saya da kurus n mampu ada bdn mcm lelaki normal yg lain. sis, terima kasih bnyk2.. sy pon xingt brapa paket yg sy habis shingga dapat kurus mcm ni tp mmg jnis lemak sy, lemak daging yg degil..sngt susah nk trun.. 


picture 4: dear GOD, im believe in miracle as long as i try and work hard to achieve my target. n from now on, i always remind my self n u too sis, dlm sebuah kehidupan, xde 1 bnde pon yg mustahil! lagi banyak kt usaha, lagi byak kt akan dpt dr ALLAH.. 
so sis, need to stop now..ade kje ckit yg nk kne smbung... sis, im promise u, sy xkn lupa jasa baik sis pd saya.. regards, imran.

_______________________________________________________________________________________








Special Price!

RM18 untuk 6 packs.

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads,mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.Cara Pemakaian:
Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan, jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir. Biarkan selama 25-30 minit (sampai masker betul-betul kering). Tarik perlahan-lahan.



Dan hasilnyaaaaa... :) gerenti! mencacak-cacak keluar!

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.


product ni pun ima dah cube :D memang bagus .
dulu ima pun ade bintik bintik hitam dekat hidung ima .
lepas pakai ni makin berkurang dah bintikbintik hitam kat hidung ima tuh . 
1 paket boleh pakai banyak kali pulak tuh .
selalu lah pakai ikut arahan dia .
lame lame berkurang lah bintik bintik hitam yang kite tak nak tuh :)

_______________________________________________________________________________________














Offer Price!
1 set (6 pasang): RM 20

sangat bermanfaat untuk menghilangkan garis halus di sekitar bawah mata, lebam hitam di bawah mata, removes puffiness and prevent aging. Dengan pemakaian yang teratur, hasil akan sangat menakjubkan.

Product Ingredients

  • Collagen,
  • L-C,
  • hyaluronic acid,
  • glycyrrhizic acid,
  • hydrolyzed mucopolysaccharides

*Cara penggunaan
pakai sehingga masker mengering. Anda akan akan rasa masker yang mulanye macam jely & akhirnye bila kering ia akan bertukar macam kertas sebb collogen semua da menyerap pada kulit.

2 - 3 kali seminggu
(pengguna pertama kali = 1 kali sehari selama 6 hari kemudian hanya menggunakannya sebagai rutin selama 2 -3 kali seminggu)



ni last product ima cube .
lepas pakai ni memang rase segar gile mate . 
pasal lebam tuh disebab kan mate ima tak de masalah lebam . so biase je lah 
bagi sesiape yang nak hilang kan lebam ke ape ape ke di mata , cube lah product nih :)


_______________________________________________________________________________________


selain dari 3 product yang ima dah pun cube , ade lagi 7 product lain :)


Beautyalives ade jual 10 products .



#click saja untuk mengetahui maklumat tentang product product tersebut !



untuk hilangkan jerawat pun ade :D
korang semua boleh lah cube product Beautyalives ni :)




p/s : segala pertanyaan tentang product sila tujukan ke fanpage Beautyalives :)
untuk mengetahui lebih lanjut , jangan lupe untuk ke blog / fanpage Beautyalives sendiri .



( jom LIKE )

'
'

" Beautyalives "




P/S : SEBARANG PERTANYAAN SILA TUJU KE FAN PAGE YE . HARAP MAKLUM :)


IMASAHAJA2012


14 comments:

zunairah said...

Effects dia ade tak kak ima ?

keri hadi said...

eeee.....ima sahaja lah...nok sign....!!!!!prodok nie jd dok???meh nok try bleh??kire nye sy nie alat utk kajian ubat nie lh..n den jd duta prodok nie..ble kak ima??hehe....(jgn lupe pos sign kak ima ye).. :)

keri hadi said...

kak ima lahhhhh...!!!ima sahaja kn???ye dok???klaau ye bg lah sign ehhh....heheh...nok kabo hok 2 je lh..heheh...

keri hadi said...

KAK ima shaja ke??btl nie??ye dok??aku sakit jiwa nie..nok komen nie asyik saloh je cube try teka nombor menatang bodoh nie...bape kali dok saloh..kne wak lg..adohhh....buang lh bende 2..wak semak je..hehehe...

keri hadi said...

KAK ima shaja ke??btl nie??ye dok??aku sakit jiwa nie..nok komen nie asyik saloh je cube try teka nombor menatang bodoh nie...bape kali dok saloh..kne wak lg..adohhh....buang lh bende 2..wak semak je..hehehe...

keri hadi said...

KAK ima shaja ke??btl nie??ye dok??aku sakit jiwa nie..nok komen nie asyik saloh je cube try teka nombor menatang bodoh nie...bape kali dok saloh..kne wak lg..adohhh....buang lh bende 2..wak semak je..hehehe...

keri hadi said...

KAK ima shaja ke??btl nie??ye dok??aku sakit jiwa nie..nok komen nie asyik saloh je cube try teka nombor menatang bodoh nie...bape kali dok saloh..kne wak lg..adohhh....buang lh bende 2..wak semak je..hehehe...

keri hadi said...

KAK ima shaja ke??btl nie??ye dok??aku sakit jiwa nie..nok komen nie asyik saloh je cube try teka nombor menatang bodoh nie...bape kali dok saloh..kne wak lg..adohhh....buang lh bende 2..wak semak je..hehehe...

Nur Aischa said...

wahhh mmg perubahan yg positif :D nak beli juga lah nanti. hehe

kak ima cantik sangat, suka tgk muka kak ima. wuwu <3

Miss Sue said...

nak try yg sheishedooooo tu ! :D

amylia fadhlia said...

kak ima , sye nak ubat yg utk kurus tuu . . yg slim herbs tuu . . kalau nak turun kan berat badan sekali bnyak terus boley tak . .??

amylia fadhlia said...

kak , nak dpt kat ne bnde nih . . nak kurus skali gus bnyak bole tak . .??

HariSaya La said...

ada kesan sampingan x?? :)

iikashahira said...

haii uolls,. :). kalau ada yang ingin cuba maixara c-sential pon sangat bagus untuk wajah dan seluruh tubuh badan..i da try..

COPYRIGHT@hak milik IMAsahaja